mandag 3. februar 2014

Babystrikk på pinne 3

Har ikke vært så flink å oppdatere her i det siste... Men betyr ikke at jeg ikke har fått produsert noe! Jeg har strikka ganske mye, så er vel på tide å vise fram noe. Har strikket en del fra Babystrikk på pinne 3 av Lene Holme Samsøe, så tenkte å vise frem det iallefall :) 

Har ikke mindre enn to slike på pinnene nå. 


Driver å prøver meg frem med garn og strikkefasthet osv. Kommer bilde når de er ferdige :) 


Så har jeg strikket to Bellatopper som jeg ble veldig fornøyd med. Har ikke fått dampet og sydd på knapper bakpå, men man ser nå iallefall hvordan resultatet blir. 

Denne er strikket med Drops BabyAlpaca SilkOg denne er strikket med Sandnes Mini Alpakka.Så har jeg akkurat strikket ferdig Viggos Vest.


Her har jeg heller ikke fått sydd på knapper, men er veldig fornøyd med resultatet. Denne er strikket i bambusgarn fra ice. Likte garnet veldig godt så kommer nok helt sikkert til å strikke mer med dette garnet. Er veldig godt å strikke med og resultatet ser fint ut. 

Ellers har jeg noen andre prosjekter på gang, så kommer bilder etter hvert. 
Har også noen prosjekter som jeg er ferdig med, men ikke fått tatt bilde av ennå, så kommer nok bilder av de også etter hvert. 

Men det var det jeg hadde for idag! 
Ønsker alle sammen en fin mandag :) 

4 kommentarer:

 1. Her var det mye fint! Søte bellatopper og fin vest. Bella står på strikkelista mi nå, og en lik vest er jeg ferdig med. Dette heftet er en favoritt. Gleder meg til å se hva mer du har laget:)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for en koselig kommentar :) Bella er veldig morsomt å strikke synes jeg :) Så blir de jo så fine! Er også stor fan av dette heftet .

  SvarSlett
 3. Så mye fint du har laget. Dette heftet må jeg få skaffet meg :) Gleder meg til å se mer av det du har fått ferdig :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Ellen Kristin! :) Anbefaler absolutt dette heftet :)

   Slett