torsdag 24. januar 2013

Sy oppdatering

Det begynner å bli en stund siden siste innlegg.. Men nå kommer det en liten oppdatering om hva som har blitt produsert i det siste. 

Siden jula er over kan jeg vel legge bilder av julegaver jeg lagde. Fikk litt dilla på å sy luer før jul så det var en del som fikk luer i julegaver ;) 

Her er noen av luene jeg sydde 





Og det er langt fra de eneste luene jeg lagde. Jeg har strikka 4 slike ugleluer i forskjellige farger i romjula. Syns de er veldig søte og i tillegg veldig enkel å lage. Så er fornøyd med disse. Mønsteret er kjøpt på Hennes fritid på Strømmen. 


Her er en stjerneduk som ble en bursdagsgave før jul. Mønsteret er fra AnnAKa.

Vi er også ferdig med å pusse opp stua, og fant ut at vi ikke hadde noen duker som passet til.. Så da måtte jeg på stoff og stil å handle stoff. Og resultatet ble disse to løperne. Må nok lage noen duker til, men dette får holde inntil videre. 

Og den strikkeklumpen i bakgrunnen er ikke noe mindre enn mitt forsøk på å strikke mariusgenser.... Har aldri strikka noe så stort før, men tror det skal gå greit. Er faktisk halvveis allerede og er ikke lei, så det er et godt utgangspunkt! :p 

Jeg har også begynt å sy litt barneklær. Sydde fleecebukser til mine fadderbarn i julegave. Har desverre ikke bilder av de andre 3 som jeg sydde, men er helt like, bare andre farger og størrelser. Stoff og mønster er fra Stoff og Stil.

Og her er det siste jeg har sydd. Har prøvd meg på en body for første gang. Har ikke fått trykknapper på den ennå, men er veldig fornøyd med den. Var ikke så vanskelig som jeg hadde trodd. Selv om kantinga ikke ble helt 100%. Men skal iallefall lage flere slike :) Mønsteret er fra Ottobre. Husker ikke hvor jeg har kjøpt jersey stoffet, og ribben er fra Stoff og Stil. 

 Og her er ballongbukse nr 2 som jeg har laget. Elsker ugler så syns den ble veldig søt. Syns buksa blir bra og den er veldig enkel og sy, så det er jo en bonus! :) Mønsteret er fra Minikrea og stoff fra Stoff og Stil. 

Fant jo ut at jeg ikke har lagt ut den første jeg sydde ennå, så da må dere vel få den og.. :p


Her er en søt liten kjole som jeg har sydd. Den er sydd i babycord og er første gang jeg syr skjult glidelås. Og ble faktisk litt overrasket over at jeg klarte det! Er moro når man klarer ting man er litt usikker på! :) Både stoff og mønster er fra Stoff og Stil. 

(får desverre ikke til å snu bildene her, så dere får bare tåle at de ligger feil vei..)

Dette ble jo et lengere innlegg enn jeg hadde trodd. Har vist lagd mer enn jeg trodde den siste tiden :p Men nå har jeg iallefall ikke noe mere å vise fram ennå. Men er i skikkelig sy humør for tiden, så satser på at det kommer et nytt innlegg ganske snart. 
Ønsker dere alle en fin dag! 

5 kommentarer:

  1. Kjempe fint, vi ble kjempe glad for luer å bukser :)Å hvis du trenger noen å sy til er vi veldig takknemlig ;) :*
    Håper du koser deg med sying å strikking....å at bladet du fikk falt i smak....muss å klæm, love u <3

    SvarSlett
  2. Takk takk!:) Jeg skal huske det ;) Ja jeg koser meg med både strikking, sying og bladet! Fikk nytt igår og det er allerede lest. :)
    Love u too snupp! kos og klem <3

    SvarSlett
  3. Du er så flink, Julie! :) Alt du har postet her er superfint, og ser jo dritproft ut! Jeg elsker lua Camilla fikk til bursdagen sin også :D

    SvarSlett
  4. Takk takk Linn! Koselig å høre :) Stoffet bare ropte ut at det måtte bli lue til Camilla ;)

    SvarSlett